Мир на двоих

Елена Роус
Не окликаючи нікого , життя проходить непомітно ,
І серце вірить , і чекає на зустріч з щастям все одно,
І знову осінь босонога , нам посміхається привітно ,
Та листопад кружляє в вітрі , а ми не бачились давно.

Приспів:

Світ де ми вдвох,десь є ,існує,
Там де весна завжди панує,
Там де співає душа,не плаче,
Там де слова кохання гарячі,
Світ де ми вдвох , це ти і я,
Ти лише мій , а я твоя ,
Світ,що не ділиться на трьох,
Світ де ми вдвох .

Приходять спогади як завжди і залишаються до ранку,
Слова , котрі вже не забути та погляд рідних тих очей ,
І залишається минуле зі мною тільки до світанку ,
Ти частий гість моїх самотніх,на двох розділених ночей .


І в новорічну ніч на свято , тільки одне лише бажання ,
Ще вірячи в казки дитячі , я загадаю як завжди ,
Нехай повернеться минуле , нехай повернеться кохання ,
Світ лише створений на двох, мій цілий світ то є лиш ти .