Любов - як лiхтарик в нагруднiй кишенi

Юрий Сафроненко
Любов - як ліхтарик в нагрудній кишені. 
Таке з батарейкою сонечко в жмені.
Проте вдень не світить, бо сонце палає,
І нас фсіх Любов'ю своїй зігріває.

А той, хто під сонцем на пляжі "лежить",
Тому той ліхтарик геть не мережить.
Щоб ним скористатись
п-і-д-с-т-а-в-а
п
о
т
р
і
б
н
а,
Ліхтарика функція сонцю подібна....

А фсі засмагають - загаром тим хваляцця,
Капєц батареці! -
Люстерками
              б
               а
                в
                л
                я
                ц
                ц
                я
                !

А той, хто ввімкнути ліхтарик бажає -
Той зоряне небо для цього шукає.
І зорі - то блиски в очах у коханих,
Душею почутих, та серцем обраних.

Ліхтарик промінчиком Долю зігріє,
Веселка в намисті барвами засяє,
І Всесвітом новим Природа зрадіє,
Бо фарби - салют для усіх, хто кохає!

=GrafBorisfen=38-е Рамхат 7530 ЛЪто от С.М.З.Х.=28.10.2021


дай тебя наконец-то поздравить
Песней, что принесли журавли,
На височках Дубравки небрежно поправить
Изумрудные кудри земли.