Свахо, з днем народження...

Виктория Иванютина
Свахо моя люба, свахо моя мила,
у твій день народження водочки налила,
вип'ю й побажаю я тобі здоров'я,
щоби не хворіла, не чхала ніколи,
побажаю, свахо, ще наснаги й сили,
щоб і до онуків, й на роботу встигла,
щоб пошана друзів і любов родини
були із тобою кожненької днини,
щоби усміхалась, і пісні співала,
негараздів різних по життю не знала,
будь же, моя свахо, ти завжди щаслива,
збулись щоб бажання, здійснилися мрії!!!

30.10.2021