Все буде

Олександр Мачула
Розблокуємо, домалюємо,
відшукаємо і подаруємо.
Додамо кольорів з діамантами,
мов ялинка засяєш брильянтами.
Незабудками очі засвітяться,
в них і чари, і ніжність умістяться.
Світла посмішка долі стежиною
осяватиме шлях між ожиною.
Зорі в коси вплетемо і пахощі
додадуть тобі щастя і радощів.
Задзвенить твоє слово нестримане
і засяють вірші твої римами.

29.05.21