З ангелом на обличчi

Олександр Мачула
В якому вимірі блукали,
в яких галактиках жили?
Ми одне одного шукали
і зрештою таки знайшли!

Моя ти біль, моя ти мука,
весняна пісня солов‘я…
Цілую, люба, твої руки,
усю від маківки до п‘ят!

А ти свята в своїм величчі,
як сотні тисяч молитов…
У тебе ангел на обличчі
і ангелу ім‘я – любов!

У тебе є своя родина,
мадонна із малим дитям.
Люблю тебе, моя єдина,
без пам‘яті, до забуття!

07.10.2021