Моя прекрасна жартiвнице

Олександр Мачула
Моя прекрасна жартівнице,
чарівна пташко золота,
натхнення ти мого криниця…
Люблю тебе, твої вуста,
глибокі бірюзові очі,
мовчання мить, п‘янкі слова,
ходи легкої дивопочерк,
стрункої талії овал!.,
Кохаю знову, ніби вперше,
немов у юності колись…
Кохання наші долі вершить,
вони в одну переплелись!

18.08.2021