Спогади

Олександр Мачула
(освідчення з минулого)

Думками повертаюсь у минуле
і спогади торкаються чола.
Ту неймовірну силу не забула,
вона мене до тебе привела.

Закутана у мрії і кохання
лише тобою марила-жила.
Свої надії, віру, сподівання
я тихо в юнім серці берегла.

Воно тоді так солодко щеміло
і тануло від погляду твого!
Все промайнуло, цвітом облетіло,
але не гасне у душі вогонь…

29.05.2021