I am alone, you are alone

Иорга Владислав
I see in your blue eyes - autumn
I need to say - how I much love you
I am alone, you are alone,
I am alone, you are alone...

I must believe in what it means for us
That dying rain will save all of us together
I am alone, you are alone,
I am alone, you are alone...

What do I do in this country tonight
Beeng a star burndown from darkness sky
I am alone, you are alone,
I am alone, you are alone...

Where is my home and where is my place
I wanna say how much I love my life...
I am alone, you are alone,
I am alone, you are alone...