Час

Лина Зыбина
Час не лікує -
він наповнює життя іншим,
завдяки чому й минуле
забувається ліпше.
Забуваюься болі, образи
і помилки теж.
Як не зламався відразу?
Ти зламався, авжеж.
У пам'яті місця замало.
Це добре.
Те важливе порожнім стане,
і стане раптовим.
І це зміститься
раптовим надалі:
буквально на рівному місці
зникають і грані.
І люди зникають,
і правда зникає.
Час і не знає, мабуть,
яку владу він має.