Вечереет

Мария Шеб 2
Тихо на цыпочках
Ночь надвигается.
В небе огнивом
Луна разгорается.
Сонно уставшее
Дремлет привольное.
Богом хранимая
Волюшка вольная!
Не потревожит
Бесчинством стремительно.
Ах, ожидание,
Всегда так,-волнительно.