Поспiшай, вже листя облiта

Владимир Багарт
Поспішай, вже листя облітає
Малювати поки, що, щось є
Як багрянцем осінь відцвітає
І хвилює бачення твоє

Синя, що бездонної блакити
Біла, що як сніг на кручах хмар,
Жовта - головна цієї миті
Трійка кольорів осінніх чар.

Завтра буде зміна декорацій
Змиє небо жовту акварель,
А ти сушиш пару ілюстрацій
І тобі хтось каже: - "Натюрель".