Спасибо

Людмила Прилуцкая
Спасибі, Господи, за  біль,
Спасибі, Господи, за спокій,
За світло дня і ночі тінь
За віру й почуття глибокі...

Спасибі, Господи,за те,
В небі ясно світить сонце,
Що дощ іде, що сніг мете,
Що бачу все це крізь віконце,

Щоб не примарилось в житті
А я тримаюсь на ногах,
За чорні дні, за золоті...
За радість дякую, за страх..

Спасибі, друзі в мене є,
Є й вороги, й за них спасибі...
За скоре явлення твоє,
Що не нуждаюся  у хлібі...

Спасибі, Господи, за твій
В житті моєму слід глибокий...
І ще раз, дякую за біль,
За щастя, муку і за спокій...
8.11.21