Почуття...

Еления Багери
Квітка надії у душі знов розквітла
І разом зі мною потягнулася до твого світла.
Та ця весна вже на казкову мару схожа
Перед очима образ твій, коли сама йду до ложа.

Не гість у моїм ніжнім серці, а господар
Нічних фантазій усіх один володар.
Заволодів всіма таємними думками
Нехай вогнем палає пристрасть поміж нами.

І погляд твій - то моє нове справжнє диво
З тобою все можливо, навіть мріяти сміливо!
Ти ж доторкнувся не лише до тіла, до глибин...
Той, кого мені так хочеться кохати - лише ти один.