Вставаймо на колiна

Людмила Дзвонок
Смерть знову молодого чоловіка…
Вмиваюся гарячими сльозами!
Коронавірус гірше, ніж шуліка,
Вчепляється до молодих роками!

Ще б жити, жити, діточок ростити…
Нема й піввіку… Вірус з’їв все тіло!
Не буде і матуся голосити,
Бо душенька й її вже полетіла!..

Яке це горе ходить по планеті…
О людоньки, вставаймо на коліна,
Зову, хто поряд, також в інтернеті,
Нехай молитва буде в нас постійна,

Бо ж стільки ж нам ще більше бідувати?
Покаємося, люди, перед Богом,
Давайте будемо сповідуватись,
І Бога кликати, стоїть же за порогом!

Біди причина? Ми самі причина.
Що наробили?.. Живемо бездумно -
Не бачимо, хоч дивимось очима
Ми на Творця… Не чуємо… То й сумно!
                09.11.2021.