Муза

Ирина Брайнер
Моя рідна, сумлінна та бездоганна...
Ти окликом поринаєш до моїх думок.
І я наче відчуваю, як закликаєш...
Чую, як ти існуєшь серед спогадів та моїх зірок.

Моє натхнення, забуття та осяяння...
Кожен мій вчинок просочений безумовним коханням, а це є ти.
Ти моя неповторна, омріяна, нездоланна...
Сила, що живить мене на щирі вчинки, та не дає піти.

Евте;рпе