Вечер

Людмила Прилуцкая
Темряву хижі очі машин
Ріжуть на скибки...
Є в мене досить вагомих причин
Думати кріпко...

Вечір прикрасив стрій ліхтарів
Ночі соната...
Сонця чекати вночі поготів...
Щастя, як страта...

Білкам у колесі заздрять мої
Темпи шалені...
Небом синиці летять, журавлі
Вже не до мене.....