Можно?

Людмила Прилуцкая
Можна в тишу твою сховатись ?
В твоїм спокої тихо пливти
 Близько так, щоб могла всміхатись
І щоб міг посміхатись ти...

Можна голову прихилити,
Обіпертися на плече?
Без різниці про що говорити...
Час рікою пливе, тече...

Можна в кожному ніжнім слові
Іскри щастя знаходить знов?
Віддаватись сповна любові,
Відчувати твою любов...

Ніжно усмішку твою пити
Ніби мед, до тремтіння рук? навіть байдуже, що робити,
Чути  б серденька твого стук...

Я не знаю як далі вдасться,
Не загадую наперед
Можна бути для тебе щастям?...
Доки доля не забере..