Надiя

Лина Зыбина
- А вихід ти бачиш?
- Не бачу.
І не орієнтуюсь на вдачу,
і що робити не знаю...
Як летіти до раю?
- А що хочеш сказати?
- Порожньо.
І люди усюди ворожі,
а я уникаю пориви
ловити попутнії хвилі.
- Чому так вважаеш?
- Я вірю.
Я спалюю кожную мрію,
надію ховаю поглибше -
не хочу вбивати раніше.
- Яка твоя мрія?
- Надія.
Надія і є моя мрія.
Тому зберегти цю заразу
все важче кожного разу.
- Тож вихід ти бачиш?
- А варто?
Для мене це буде занадто.
- То буде кроком до раю!
- А я йому буду цікавий?