Стежки вiтрiв

Владимир Шеврон
Стежки вітрів

Замешкалися горизонти
Хмари-духи витають як свої,
Асператуси чужевидні
Стрілки зоряних кутів вказують СЮДИ
там де мізки двоногі ходять під омелами.

Вітер гуляє в просторі:
чергова спроба вийти з порталу не вдалася.
Слідкуйте за торнадо, шквалами, вихорами,
поки Сила іншовимірна не опам'яталася.
Стежки вітрів нові межі відімкнуть.

2021-11-14

#Вірші_для_Останніх, #Стихи_для Последних