Як же просто бути щасливим...

Наташа Фалёва
Як ЖЕ просто бути щасливим,
Не хотіти, а просто бути,
Як НЕ просто бути щасливим,
Але гаряче цього хотіти.

Та все ж треба бути щасливим,
Щоб навколо збирались люди,
Щоб твоїм заряджались щастям
І про біди змогли забути…