Вершы-каменты

Славамир Адамович
х      х      х

Верш-камент,
як сталёвы прэнт
у падбрушша варожае
за наша,Прыгожае!

х      х      х
                Ірыне Ляшкевіч
Люблю вершы-цьвікі!
Самому такія даў бог:
для правай,для левай рукі,
і большы адзін - для ног...