***

Татьяна Маркова 3
  Вера Володина
***
Мамо, я прокидаюся!
Точиться миро з неба.
Грузнуть у глину сандалики,
Може воно так треба.
Сонце вже не вмиратиме,
Ми осягнемо Всесвіт.
Тисячоліття загравами,
В нас, за три дні, воскреснуть.
Втягує душу модрина,
В літо оце на Спаса.
Мамо, а ти прокинулась?
Перш ніж, піти від нас.
***
Мама, я просыпаюсь!
Мироточатся небеса.
Грузнут в глину сандалики,
Может так надо всегда.
Солнце уже не умрёт
Мы покорим Вселенную.
Тысячелетия заревом,
В нас, за три дня, воскреснуть.
Лиственница душу вытянет
Летом это на Спаса.
Мама, а ты проснулась?
Прежде чем, уйти от нас.