Повильно йде осинь вид нас. укр

Людмила Петрук
Повільно йде осінь від нас,-
Морози тремтять спозаранку
І жовтого листя палас
Занурився з вітром у балку...

Схилилась червона калина,
Та дощ по вікну беренчить...
Ще пару хвилин, чи, хвилина,-
В дверцята вже й грудень стучить...