Пiсня Душi

Ольга Чередниченко
Пiсня Душi,
Високо лети,
Нiкого не зачепи.
У сердце впади
Кригу розтопи.

Пiсня Душi,
Лети, лети.
За зеленi гаї.
За широкi степи,
За високi гори,
За стримкi рiки,
За синьоокi небеса.

Пiсня Душi,
Лети не впади.
У гiрську рiчку,
У заснiжену гору.
У руки ворогу лютому,
А впади. У сердце, руки чоловiку доброму!

2007 чи 2010 рiк написання