Славне 100 рiччя в квiтнi

Малюга Татьяна Николаевна
Коли бачиш лице на портретi
Iз знайомим усмiхненим поглядом –
Мов вируєш в орлиному злетi
I готовий до славного подвигу.

Це до вдячностi вiчне стремлiння –
Той портрет прихорошений квiтами.
Свiтлу пам'ять несуть поколiння
Про Людину з великої лiтери.

Ми вiдзначимо в квiтнi 100 рокiв –
Всi до цього старанно готуються.
Його шлях – це взiрець для народiв,
I заслуги вождя не забудуться!

06.02.1970