Ликар

Борис Кесельман
Кажуть лікар, наш від Бога,
Люди в нашому селі.
І крутелик, і небога
В нього всі на веселі.

Травами на самогоні
Всіх рятує від недуг.
З ним теплішають долоні,
Слід зникає від напруг.

На селі
Кращий лікар на землі,
Підіймає хворих.
На селі
Кращі ліки на столі
Від хвороб суворих.

В хаті є картопля й сало,
Різні страви із кісток.
Теж натурою бувало,
Брав всі кажуть, у жінок.

З нашим доктором хворіти
Люблять разом у селі.
Стало веселіше жити
Всі здружились взагалі.