Сьогоднi дощ

Александр Цихач
Сьогодні дощ, похмуре небо плаче,
Воно покрилось  кольором стальним.
Минули дні спекотні і гарячі,
Сумую я за літечком ясним.

Не чути птахів голоси завзяті,
Не лине пісня їхня під вікном,
І плачуть вікна у моїй кімнаті,
За світлим днем, за сонцем і теплом.