Ты и есть твой дом

Лина Зыбина
Це і правда твій дім? 
Якось зовсім тут тихо. 
Відчинити готовий мені?
Увійти аби встигла.
 
Ти наллєш мені кави, 
а при змозі краще - вина. 
Бачиш у цьому забаву, 
я бачу в цьому життя. 
 
Дуже весело буде сидіти 
і цінити усі наші жарти. 
Вірю, те саме хотів ти - 
це багатого варте. 
 
"Так пізно" настало раніше... 
уточненням буде "нажаль". 
А в тебе буде все ліпше, 
не буде зовсім вагань. 
 
Це і правда твій дім -   
спокійний, тихий, як море. 
Відчинити готовий собі?
Дати вихід просторам.