У коханнi нiжнiсть плiч...

Владимир Прохода
У коханні
Ніжність пліч,
Хоч в вигнанні
Темна  ніч
Та приходить
Щодоби
Бо ховається
В дуби
Вдень дарує
Свою тінь,
Та пильнує
Неба синь.
Тільки Сонечко
Зітхає,
За віконечком
Вщухає,
Добрий вечір
На порозі,
Ще є речі
Святі, божі.
На колінах
Молитви:
Україну
ізбави...
А на небі
Світять зорі,
У потребі
Навіть в горі,
Їхнє сяйво
Ще п'янить
І важлива
Кожна мить.
Кожне слово
Для душі,
Колискова
Та вірші.


 П.В.М.  25.11.2021г.