Ба Эсочон Рахимчонов. Акро на таджикском

Абдукаюм Мамаджанов
Эй дусти азиз, шодам, ки мудом

Содик хасти ту ба паймони хеш,

Огохи зи гаму шоди ёрон,

Чон карда фидо ба дустони хеш.

Озими сафар шавем ба дехат,

Номат ба забону кори некат.