Ба Вохидчон Аноркулов. Акро на таджикском языке

Абдукаюм Мамаджанов
Вирди забони дустон аст номи ту,

Окибатандешию инъоми ту,

Химмату кадрдоният бар ёру дуст,

Ин хама хислат турост, ки бас накуст.

Дар хама дехоти Ашт авлоди ту,

Чадду абою бародархои ту

Одамони кордонанду бовикор,

Номдорони бовафою шухраёр.