Матвiэву Капралову

Клавдия Дмитрив
Ще підліток, та став вже рекордсменом,
Щоразу сам сяга нових вершин,
Й зроста уже справжнісіньким джентльменом,
Батьків своїх насправді гідний син.

В свої роки сягнув уже багато,
Встигає скрізь, ніде не відстає,
Працює над собою він завзято
І дивувати не перестає.

Відмінник в школі, приклад є друзів,
Малий трудяга, тішить рідних він,
Всі нагороди, звісно, по заслузі,
Отримує на працю їх взамін.

Завзяття те багато пророкує,
Як є мета –  до неї завжди йде,
До слави і визнань давно крокує,
В майбутньому себе Матвій знайде.

Маленька зірка, та яскраво світить,
Щораз яскравіше вона горить,
Про зірку дізнаються вже й у світі,
Бо навіть світ зумів він підкорить.

Лишається йому лиш побажати,
Щоб лаври слави всі свої зібрав,
Отримувать високі результати
За те, що все багато працював.

26.11.2021 р.