Нема музика кордонiв

Александр Цихач
Немає музика кордонів,
Коли у ній звучить душа.
Нема ні меж, ні перепонів,
Коли летять слова вірша.

Сплітаються вони у рими,
Звучать як птахів переспів,
Летять  потоками стрімкими
До всіх людей, до всіх світів.

Щоб відігрілися замерзлі душі,
Щоб у серцях вогонь палав,
Любов була, а не байдужість
І кожен з нею день стрічав.