Халепа

Пётр Троян
Сіру отару
Вранці до степу -
Висипле хмари
В небо. Халепа.
Осінь у місто -
Суму причина.
Сонний бариста
Наллє капучіно.
В кисле обличчя
Кава солодка,
Кафе на узбіччі,
З яблук шарлотка…
Тільки бавовна
Вечір зігріє-
Прикро, шановна,
Пішов він, Маріє…