Лезги Газет

Марьям Алискерова
Вун чи кlвализ экв я къвезвай гьамиша,
Чан рикl алай,гьуьрметлу"Лезги Газет"!
Лезгиярни,гьар са кас,вахъ таниш я,
Чи дамах,абур,вун я"Лезги Газет"!

Вилерин я ишигъ,чи руьгьдин къудрат,
Чи бахт,чи уьмуьр,вун я"Лезги Газет"!
Кlелзавай гьар садаз,гурай къе къуват,
Кьве вилин нине,вун я"Лезги Газет"!

Дустар вахъ гзаф ава,халкьар авур сад,
Хазина яз хвена кlан я"Лезги Газет"!
Хьанватlани къе виш йис,кlелзава мад,
Чешне я вун,уьмуьрдин"Лезги Газет"!