***

Шморон Наталия
Вже 30 довгих і порожніх літ ...
Вже 30 літ без тебе , любий тату ...
З тих пір, коли перевернувся світ
Й  за мить дорослою судилось стати

Горить свіча , кидає тінь до ніг,
Посилюючи  спогади дитячі ...
А нас сьогодні знову перший сніг
Й так само, у руках моїх гарячий...

Сльоза давно проклала свій маршрут
І служба була у церковній залі ...
Я мОлюся за тебе, тату, тут ,
А ти храни мене з небес і далі...