Запишу голосове пов домлення

Эленка Элиджейстар
Запишу голосове повідомлення,
негативне, однозначне, двомовневе,
видалю фото із спільного доступу,
і нарешті зітру твої смішні смс...
Не вдалося, не вийшло, не сталося
стати ближче одне і до одного,
так щоб би спільним був інтерес.
Дуже різні, характери, погляди,
ми з тобою, як ті два вогні...
Вибач, але краще так,
ніж коли ми від полум'я
спалимо все, і міста і мости.
 
21.10.2021 Aj