Яблука

Наталия Виленская
В осінній день
чи влітку, взимку,
навесні,
у дружнім колі
чи з природой наодинці
всі яблука в саду
твоїй душі
хай дозрівають,
наливаються добром
по вінця.

Яблоки

В осенний день,
иль летом, зимою,
весною,
в кругу друзей
или наедине с природой
все яблоки в саду твоей души
пусть дозревают,
наливаются добром
до края.