Очi

Натали Малыш
Твої очі світятьсяі щастям
І дарують натхнення надії
Твої очі світяться щастям
Манять темнії, довгії вії.

В них немає ні смутку ні туги,
Твої очі трохи невинні
І відсутні хвилини напруги
Твої очі в моїх безупинні.

Я би в них потонула без страху
Твої очі бездонні  і милі
Твої очі очі світяться щастям
Манять темнії, довгії вії.