Надiя для твого листя

Владимир Шеврон
Я - надія для твого листя,
серед жовтизни сталого та золи - залишків всього, що у Ніт відійшли
Моя лякливість - гучна, моя примхливість - розхитана:
це все сірість, яка тобі сон наганя,
все більше ближчою ти до його джерела,
вітряність моя.

Вона тобі груди хоч раз холодила?

2021-11-30