Доля!

Юлия Языкова Степко
Розквітала доля
На твоїх очах,
Листям шепотіла,
Як небесний птах.
Гойдає щоранку
Наші почуття ,
Ніби колискова
З ніжністю дитя .
Кожен крок хвилює
І вже без розмов,
Серце відчуває,
Що прийшла любов!
Так говорять долі,
Душі не мовчать,
Шелестяний подих
Буде знов звучать.