Доброго ранку

Инна Омут
Доброго ранку!
Смачного сніданку,
Міцної кави,
Вдалої страви!
Доброго світу,
Мирного літа,
Щедрої долі,
Щоб сяяли зорі!
Веселих пісень
В найкращий Ваш день,
Звичайного щастя,
Браслет на зап'ястя!
Доброго Вам!
Свого - не дам,
Чужого - не треба,
Мирного неба!

01.12.2021

© Inna Омут, 2021