Квинтэссенция проблеска... Юрий Лазирко

Кариатиды Сны
квiнтесенцiя проблиску
Юрий Лазирко
http://stihi.ru/2021/11/30/6181
---------------------------------


відчуваєш
як я
горю
так не схожий
на ту зорю
що очима
блукала
здавна
обійшовши
Авгієві Стайні
ледь прошивши
Різдва нутро

над країною
нависає дрон
і очікує
дій дракона
люди бавляться
у закони
з часом плавляться
від нужди

освідомлені
всі ходи
розторочена
відчайдушість
хліб
лишається
вкрай насушним
а оточення
вщент нудним

образ божий
наносить грим
набуває
ознак вагомих
відчуваєш
яка тут втома
від невдалих
абзаців гри

30 Листопада 2021

******************************


ощущаешь
как я 
горю
не похожий
на ту звезду 
что глазами
блуждала
давно
обойдя все
Авгиевы  стойла
Рождества чуть
прошив нутро

над страною
болтается дрон
ожидая
действий дракона
люди тешатся
подзаконно
после плавятся
от нужды

и знакомы уж
все ходы
и рассрочено
безрассудство
хлеб
остался
сверх мер насущным
окружение
крайне скучным

образ божий
наносит грим
проявляет
признак весомый
ощущаешь
одну беспомощность
от бездарных
правил игры

30 ноября 2021