Пiсня про котика

Регина Голкина
Хто то у садочку
В тихому куточку
Лапки, хвостик, шию
Цiлий ранок миє?

Приспiв:
Мур, мур, мур
Мяу, мяу, мяу,
Ніжний він на дотик.
Мур, мур, мур
Мяу, мяу, мяу,
То, звичайно, котик!

Хто ж той полосатий,
Трiшечки кудлатий?
Оченята мружить
Та зi мною дружить?

Приспiв.