Лiмон, мiндаль, марцiнi

Елена Котова 12
Лімон, міндаль, марціні,
І зноў мне 25,
Мужчыны, ох мужчыны!
Ну як вас не кахаць!)

Гляджу на стол цяпер я
Каньяк, лімон, каньяк,
Мужчыны, ох мужчыны!
Як вытрываць вас? Ну як?)