Музика душi

Еременко Губарева Ирина
Я знаю музику думок
І пристрасті, і безпристрастя.
І відчай зваблених жінок,
І радісні хвилини Щастя.

Відчую звуки доброти
Й Любові невгамовні ноти,
В котрих задіяні світи
Гармонії,жалю, турботи.

Пірну у музику Надій
І заспіваю не для залу.
Злечу над вирієм подій…
Ця пісня, ні,не для загалу.

Щось трепетне, таке тонке
І неймовірно-сокровенне.
До зойку, до… – таке близьке,
Аж в унісон вібрують вени.

Аж місця мало для душі,
Що переповнена натхненням.
Де голос ллється крізь вірші
Молитвою чи откровенням.

Де Вічність пролітає вмить,
Де Все в тобі  і ти  в Усьому.
Спів Янголів – й земне мовчить.
Вся зосередженість на НЬОМУ!