Небо!

Юлия Языкова Степко
Я чомусь бачу тільки но небо,
І розправлені крила птахів,
Розігнав би цю похмурь хто-небудь,
Щоб побачити простір дахів.
Кожна пташка свободою марить,
Хмари парами поруч летять,
І ніхто  наше серце не спалить ,
То від холоду руки тремтять .