Не варто

Олександр Мачула
«Я скучила! О, як я тебе хочу!
Зустріну і уже не відпущу!»
Насправді все охота то жіноча –
гуляти між краплинами дощу…

А вигадки, про «що б казала мати»,
не вносять у стосунки позитив.
Не варто кліматерію чекати,
аби не витрачать контрацептив…

Якщо потухла серця мого ватра,
жаліти варто зовсім не мене,
а тих, кому кортітиме вже завтра
зігріти знову душу тим вогнем.

02.12.2021