Метаморфози

Эрика Маркон
Ти чекаєш на метаморфози?
Зачекай-но іще на любов.
То не погляд, не квіти, не пози -
То є внутрішня сила. Покров.
.
Вона скапує в ерітроцити,
Вона пестить тендітне дитя,
Вона ніжить думки-лімузини,
Та від ЕГО не має пуття.
.
Намагайся по-справжньому чути,
Тримай серце подалі від злу,
Відкривай, щоби Всесвіт почути
Різнобарвно кохати ОДНУ.
.
©Эрика Маркон
03.12.21