Наче мавки

Надя Октябрьская
Заспiвають наче мавки
Краплi зоряной роси.
Та самотнi; русалки
Вмить вiдбросили хвости.

Крiзь вода: з землi до неба,
Навiть посеред - вода.
Якщо душу вiдкрить треба,
Вiдкривай. Це ж тiльки гра.

Може пiною не станеш
Ти морськой, минув життя.
Але зiркою засяэш
Як найкраще почуття.

02.12.2021